header
    


  Introductie
   
  Afspraken met KPN
   
  Beleid van de Stichting
   
  Bestuur van de Stichting
   
 Persberichten
   
Downloads
   
  Contact
  Persberichten / press releases

Persbericht 11 november 2013

Stichting Preferente Aandelen B KPN verzoekt Koninklijke KPN N.V. de intrekking van de preferente aandelen te agenderen

Het bestuur van de Stichting Preferente Aandelen B KPN (de "Stichting") heeft zondag 10 november 2013 het verzoek gedaan aan de Raad van Bestuur van Koninklijke KPN N.V. om een buitengewone vergadering van aandeelhouders bijeen te roepen met als agendapunt het besluit tot intrekking van 4.258.098.272 preferente aandelen B, die op 29 augustus 2013 door de Stichting zijn verkregen.

Bekijk hier het volledige bericht.
 Stichting Preferente Aandelen B KPN verzoekt Koninklijke KPN N.V. de intrekking van de preferente aandelen te agenderen

Persbericht 26 september 2013

Stichting Preferente Aandelen B KPN stelt Rabobank aan als financieel adviseur.

De Stichting Preferente Aandelen B KPN (de “Stichting”) heeft Rabobank aangesteld als haar financieel adviseur naast Rothschild als co-adviseur. Daarmee versterkt de Stichting haar rol als onafhankelijk rechtspersoon, door met de specialistische kennis van deze adviseurs een verdere adequate en zorgvuldige afweging te kunnen maken van de financiële aspecten rondom het actuele overname proces van Koninklijke KPN N.V. (“KPN”).

Bekijk hier het volledige bericht.
 Stichting Preferente Aandelen B KPN stelt Rabobank aan als financieel adviseur

Persbericht 29 augustus 2013

Stichting Preferente Aandelen B KPN oefent optie uit.

Het bestuur van de Stichting Preferente Aandelen B KPN maakt vandaag bekend dat zij de door Koninklijke KPN N.V. aan haar toegekende optie op het nemen van preferente aandelen B KPN heeft uitgeoefend. Als gevolg hiervan zijn 4.258.098.272 preferente Aandelen B KPN bij de Stichting geplaatst. De Stichting verwerft daarmee nagenoeg 50% van het aantal uitstaande en stemgerechtigde aandelen.

Bekijk hier het volledige bericht.
 Stichting Preferente Aandelen B KPN oefent optie uit


Persbericht 13 augustus 2013

Stichting Preferente Aandelen B KPN uit haar bezorgdheid.

De Stichting Preferente Aandelen B KPN, als onafhankelijk rechtspersoon, heeft in de afgelopen dagen met bezorgdheid kennis genomen van de ontwikkelingen rond KPN. De Stichting constateert grote onduidelijkheid rond de bedoelingen van América Móvil met de summier toegelichte aankondiging van het voornemen een openbaar bod uit te brengen op de aandelen KPN en rond de opstelling van América Móvil ten aanzien van de verdere strategische ontwikkeling van KPN, waaronder het voornemen van KPN haar Duitse dochteronderneming E-Plus te verkopen.

Bekijk hier het volledige bericht.
 Stichting Preferente Aandelen B KPN uit haar bezorgdheid
 
        
footer