header
        
  Introductie
   
  Afspraken met KPN
   
  Beleid van de Stichting
   
 Bestuur van de Stichting
   
  Persberichten
Press releases
   
  Downloads
   
  Contact
  Bestuur van de Stichting
Het bestuur van de Stichting is als volgt samengesteld: de heer J.H. Schraven (voorzitter), de heer J. Klaassen, mevrouw A.P. Aris, de heer P.N. Wakkie en de heer F.J.G.M. Cremers.


Mr. J.H. Schraven
De heer Schraven is voormalig voorzitter van de werkgeversvereniging VNO-NCW en voormalig president-directeur van Shell Nederland.
Zijn relevante nevenfuncties zijn: non-executive director Tata Steel Ltd (India), voorzitter van de raad van commissarissen van Tata Steel Nederland B.V., voorzitter Stichting Administratiekantoor Unilever N.V.

.
Prof. dr. J. Klaassen RA
De heer Klaassen is voormalig partner van KPMG en emeritus hoogleraar Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit.
Hij is lid van het bestuur van Stichting Continuiteit ASM International en was tot juni 2013 Raad in de Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam.


A.P. Aris
Mevrouw A.P. Aris is lid van de raad van commissarissen van Thomas Cook Group plc, van Jungheinrich AG, ProSiebenSat1 AG, ASR Nederland N.V., ASML Holding N.V., lid van het bestuur van de Stichting VOPAK en Adjunct Professor Strategie INSEAD.


P.N. Wakkie
De heer Wakkie is advocaat bij het kantoor Spinath + Wakkie.
Zijn relevante nevenfuncties zijn: voorzitter van de raad van commissarissen van TomTom N.V., lid van de raad van commissarissen van BCD Holdings, lid van bestuur van VEUO, lid van bestuur van Stichting Preferente Aandelen Philips, Stichting Prioriteit Ordina Groep en Stichting Continu´teit KBW.


F.J.G.M. Cremers
De heer Cremers is voormalig CFO van VNU.
Zijn relevante nevenfuncties zijn: voorzitter van de raad van commissarissen van Wolters Kluwer N.V. en SBM Offshore N.V., lid van de raad van commissarissen van Vopak N.V.


Juridisch adviseur van de Stichting
De heer S. Perrick is juridisch adviseur van de Stichting.
De heer Perrick is partner bij het advocatenkantoor Spinath + Wakkie.

 
        
footer