header
        
  Introductie
   
  Afspraken met KPN
   
  Beleid van de Stichting
   
 Bestuur van de Stichting
   
  Persberichten
Press releases
   
  Downloads
   
  Contact
  Bestuur van de Stichting
Het bestuur van de Stichting is als volgt samengesteld: de heer J.H. Schraven (voorzitter), de heer J. Klaassen, de heer H. Zwarts, de heer M.W. den Boogert en mevrouw A.P. Aris.


Mr. J.H. Schraven
De heer Schraven is voormalig voorzitter van de werkgeversvereniging VNO-NCW en voormalig president-directeur van Shell Nederland.
Zijn relevante nevenfuncties zijn: non-executive director Tata Steel Ltd (India), voorzitter van de raad van commissarissen van Tata Steel Nederland B.V., voorzitter Stichting Administratiekantoor Unilever N.V.

.
Prof. dr. J. Klaassen RA
De heer Klaassen is voormalig partner van KPMG en emeritus hoogleraar Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit.
Hij is lid van het bestuur van Stichting Continuiteit ASM International en was tot juni 2013 Raad in de Ondernemingskamer van het Gerechtshof te Amsterdam.


H. Zwarts
De heer Zwarts is voormalig president-directeur van Randstad en voormalig voorzitter van de Kamer van Koophandel Amsterdam.
Zijn relevante nevenfuncties zijn: voorzitter van de raad van commissarissen
van B & A B.V., lid van de raad van toezicht van ING Nederland, voorzitter van de raad van commissarissen van Amsterdam Arena en lid van het bestuur van Stichting Royal Haskoning DHV en Stichting Preferred Shares Mylan.


Prof. mr M.W. den Boogert
De heer M.W. den Boogert is oud advocaat te Amsterdam en Buitengewoon hoogleraar Effectenrecht (emeritus), Rijksuniversiteit Groningen.
Zijn relevante nevenfuncties zijn: voorzitter arbitragecommissie Dutch Securities Institute (DSI), voorzitter van het bestuur van Stichting Preferente Aandelen Heijmans, voorzitter van het bestuur van Stichting Continuiteit TomTom en Stichting Beschermingspreferente aandelen Fugro, lid van het bestuur van Stichting Administratiekantoor TKH Group, Stichting ING Aandelen, Stichting Beheer SNS REAAL, Stichting Preferente Aandelen ASML, Stichting Preferente aandelen DSM, Stichting Preferente Aandelen Philips, Stichting Preferente Aandelen USG People en Stichting tot het houden van preferenteaandelen Wereldhave, Plv. lid SER Geschillencommissie Fusiegedragsregels.


A.P. Aris
Mevrouw A.P. Aris is lid van de raad van commissarissen van Thomas Cook Group plc, van Jungheinrich AG, ProSiebenSat1 AG, ASR Nederland N.V., ASML Holding N.V., lid van het bestuur van de Stichting VOPAK en Adjunct Professor Strategie INSEAD.

Juridisch adviseur van de Stichting
De heer P.N. Wakkie is juridisch adviseur van de Stichting.
De heer Wakkie is partner bij het advocatenkantoor Spinath + Wakkie.

 
        
footer